Der er mange, der vil til Hillerød
Se e-mailen i din browser
 
 

Vi kan næsten ikke ønske os mere

 
Om lidt nærmer sommerferien sig – både for de fleste af vores gæster og for os. Når vi taler med jer, så hører vi faktisk, at I kan lide at komme hos os. Derfor har vi arbejdet med en ny profil og interviewet udvalgte kunder. Mød dem i nyhedsbrevet.
 
 
Flere af vores gæster synes, at Pharmakon Konferencecenter er som ingen andre mødesteder. Et sted, der er skabt til, at mennesker skal mødes. Et sted, hvor undervisere møder kursusdeltagere, kursusdeltagere møder hinanden, og hvor erfarne medarbejdere gør alt for at skabe den perfekte mødeoplevelse. Lige fra receptionistens smil, teknikerens hjælpende hånd, kokkens kræsen og til tjenerens vedkommende service.
 
 
Mød eksempelvis Lise Lotte Erichsen fra Johannes Fog, som altid oplever en god stemning med professionelt og imødekommende personale. Eller Sanne Køppen fra IST Danmark. De har brugt Pharmakon siden 2008, og deres instruktører er rigtig glade for Pharmakon. 
 
Se interviewet med Lise Lotte og Sanne eller en af vores andre ambassadører.
 
 
De historier har vi haft lyst til at fortælle, og samtidig har vi givet os selv lidt andre farver og udseende. Håber, I synes om vores nye og lettere profil. Det er lidt som om, vi har fået sommertøjet på.
 
 
 
I virkeligheden synes vi jo, at det er lidt med mødeoplevelser som med medicin. Nøglen til det ønskede resultat ligger i den helt rette sammensætning af oplevelsens mange delelementer.

Hvor ingen overlader noget til tilfældigheder, og der doseres anderledes omhyggeligt efter gæsternes individuelle ønsker. Det kræver noget helt særligt og er en disciplin, som ligger dybt forankret i Pharmakon Konferencecenter.

Vi glæder os til at møde jer alle sammen på den anden side af sommeren til mange gode mødeoplevelser. Og indtil da kan I møde os på vores nye hjemmeside her
 
De bedste sommerhilsner
Lene Schade Poulsen
Chef for Pharmakon Konferencecenter