Planlæg efterårets kurser i ro og mag
 
 
 
Kurser til life science
 

Det store overblik

 
Vi har samlet alle vores planlagte kurser i ”Det store overblik”, som er i en printvenlig version. Her finder du nemt de relevante kurser for dig.

Tre nye kurser:

Det gode inspektions setup 1. september 2022
Til dig der er med til at forberede, gennemføre og følge op på GMP- eller GDP-myndighedsinspektioner, og dig der deltager i kundeaudits i virksomheden.

Stikprøveinspektion 5. september 2022
Til dig der har brug for grundlæggende viden om stikprøveinspektion, herunder ISO-standarderne.

Kunstig intelligens anvendt i life science 26. september 2022
Til dig, som gerne vil forstå, hvordan kunstig intelligens kan bidrage til optimering af processer og til at opnå bedre kvalitet. Brug kurset som inspiration til, hvordan du kan bruge kunstig intelligens i praksis.

Bestem selv, hvornår og hvor du vil lære

 
Vi oplever altid stor interesse for e-læringer i sommeren. Herunder kan du se de e-læringer, vi tilbyder.

GMP-krav
Arbejder du med fremstilling af lægemidler, skal du have en forståelse for GMP, som er de retningslinjer, der gælder ved fremstilling af lægemidler. Med e-læringen får du kendskab til, hvad GMP er.

GDP
GDP er den del af kvalitetssikringen, som sikrer, at lægemidlers kvalitet opretholdes i alle faser af forsyningskæden. Brug e-læringen til at få kendskab til kravene i GDP-vejledningen.

Prøveudtagning
Korrekt prøveudtagning er en essentiel del af kvalitetssikringen. Brug e-læringen til at forstå, hvordan du tager en prøve, der repræsenterer materialets eller produktets kvalitet.

Krav til kvalificering og validering
Kend forskel på kvalificering og validering, så du kan bruge begreberne korrekt. Få overblik over myndighedskrav samt relevante vejledninger og forstå formålet med kvalificering og validering.

Kvalificeringsfaser
Når du ved, hvad de enkelte faser i kvalificeringen indebærer, kan du planlægge gennemførelsen af en kvalificering. Du kender formålet med de enkelte faser og ved, hvad der skal testes i hvilken fase.

Valideringsdokumentation
Kvalificerings- og valideringsaktiviteter skal planlægges og dokumenteres. Valideringsmasterplanen giver et overblik over status, og protokoller og rapporter dokumenterer kvalificering og validering.

Vi anbefaler, at du tager Krav til kvalificering og validering, inden du tager Kvalificeringsfaser og Valideringsdokumentation. Læs mere om e-læringer
 
Rigtig god sommer – vi glæder os til at byde dig velkommen på et kursus i efteråret.
 
 

Kontakt for mere information

Mette Rotne
Uddannelseschef

+45 48 20 62 60