Få inspiration til dit arbejde
 
 
 
Kurser til life science
 

Hvilket kursus vælger du næste gang

 
Når du ser på Pharmakons kursustilbud til life science, bemærker du måske, at du kan vælge kurser, der giver dig viden med hjem og kurser til inspiration i dit arbejde.
 
Vores kurser giver dig viden og inspiration til konkrete områder, som du har brug for i dit daglige arbejde.
 
Ideen til inspirationskurserne stammer typisk fra vores mange samarbejdspartnere, som har en hverdag i life science. De har erfaring med et mindset, en ny teknologi eller andet, som kan være til stor gavn for dig og virksomheden.
 
Her får du fire eksempler på spændende kurser med viden og inspiration:

Regulatorisk Life Cycle Management

Dette kursus er til dig der vedligeholder markedsføringstilladelser for lægemidler til mennesker nationalt og på europæisk plan. Kurset henvender sig til dig der arbejder i registreringsafdelingen uden særlig erfaring på området, men også til dig, der er lidt mere erfaren og som ønsker en samlet opdatering.
Læs mere om kurset

Pharmacovigilance – an introduction

Dette kursus er til dig, der lige er startet med at arbejde med pharmacovigilance og til dig, der i dit arbejde er i berøring med lægemiddelovervågning. Kurset giver dig en introduktion til pharmacovigilance og de væsentligste forhold. Kurset afholdes på engelsk.
Læs mere om kurset

Human Error Factor – HEF (NYT)

Bliv inspireret til at arbejde med menneskelige fejl for eksempel i forbindelse med CAPA. Med kendskab til HEF kan du forbedre dine kollegaers evne til at holde opmærksomheden i vigtige processer. Kurset er til dig, der har interesse i forebyggelse af fejl.
Læs mere om kurset

Kunstig intelligens anvendt i life science (NYT)

På kun en dag får du en introduktion til, hvordan din virksomhed enkelt kan optimere processer med kunstig intelligens. Dette kursus er for alle, der arbejder med procesforbedringer og produktkvalitet, og som er interesseret i hvordan kunstig intelligens kan fjerne nogle af mandskabstunge kontrolopgaver og sikre en bedre kvalitet. 
Læs mere om kurset
 
Vi glæder os til at se dig på vores kurser.
 
 
 

Kontakt for information

Mette Rotne
Uddannelseschef

+45 31 42 68 80