Vil du med på holdet?
 
 
 
Kurser til life science
 

Kan du levere praksisnær undervisning?

 
På Pharmakons kurser møder du kompetente specialister fra life science, som sammen med underviserne på Pharmakon sikrer dig den nyeste viden.
 
Pharmakon har op imod 80 eksterne undervisere tilknyttet vores kursusudbud. De eksterne undervisere er typisk ansat i life science virksomheder, i Lægemiddelstyrelsen eller arbejder som konsulenter. Fælles for dem er, at de brænder for et emne og kan slet ikke lade være med at dele deres viden og erfaringer.
 
Vil du være en af dem?
 
 

Føj ”Underviser” til dit cv

 
Hvis dit svar ligger mellem tja… og JA!, så læs endelig videre.

Måske har du ikke mulighed for at undervise i dit job, men har lyst til at prøve kræfter med det. De fleste af vores eksterne specialister har en god aftale med deres arbejdsplads om, at de kan undervise i et varslet og begrænset tidsrum. Det er med til at skabe variation i jobbet og dermed en god ordning for alle parter.

Underviserjobbet er krævende, spændende og afvekslende og måske derfor netop den udfordring, som du har lyst til lige nu. Som underviser på Pharmakon skal du ikke bruge tid på alt det praktiske med lokalebestilling, deltagertilmeldinger og meget andet – det sørger vi for. I stedet har vi brug for, at du bidrager med din faglige viden og formidlingsevne.

Så uanset om du ønsker at undervise ½ dag årligt eller godt vil have en 1 dag hver anden måned, vil vi gerne se på mulighederne. Sammen finder vi en løsning, der passer dig.
 
 
 
 

Ekstra fordele

 
Se og hør her, medarbejderne på Pharmakon får ud af at undervise på Pharmakon.
 
 
 
 

Kontakt os – helt uforpligtende

 
Du er velkommen til at række ud efter Mette Rotne eller Marianne Foss Hansen, hvis du vil vide mere om, hvad det kræver at være underviser på Pharmakon. Det er helt uforpligtigende, og vi vil gerne tale med dig, selvom du er usikker på, om det er relevant for dig.
 
Mette Rotne
Uddannelseschef

+45 31 42 68 80
 
Marianne Foss Hansen
Uddannelsesleder

+45 48 20 62 65