Svar på tre korte spørgsmål
Se e-mailen i din browser
 
 
Kære Læser
 
Hver dag møder jeg ind på en skøn arbejdsplads, hvor undervisere møder kursusdeltagere, kursusdeltagere møder hinanden, og hvor mine erfarne kollegaer gør alt for at skabe den perfekte mødeoplevelse. I virkeligheden er det jo med mødeoplevelser som med medicin. Nøglen til det ønskede resultat ligger i den helt rette sammensætning af mødets mange delelementer.

I det kommende år vil vi derfor arbejde endnu mere målrettet med at skabe mødekoncepter for alle de virksomheder og organisationer, der tager læring og udvikling seriøst, så de kan dygtiggøre sig yderligere, når de er her på Pharmakon Konferencecenter. Til brug for det arbejde stiller vi vores nyhedsbrevsmodtagere tre spørgsmål, vi håber, I vil svare på. Vi trækker lod blandt deltagerne om en middag for to.

Og så er efteråret over os, og inden så længe er der sikkert nogle af os, der tænker på Halloween, efterårsretter og indendørs hygge. Derfor har vi også spurgt vores kokke, om de kunne dele opskriften på en lækker suppe med et tvist af Halloween til efterårshygge.

Sidst, men ikke mindst har vi nu fået vores opskrifter tilbage på hjemmesiden, og vi glæder os til at dele alle de gode opskrifter med dig.

Med ønsket om et hyggeligt efterår.

Lene Schade Poulsen
Centerchef