Kom godt i gang som ny operatør i life science
Kurser til life science
 

Nye operatører i life science
kræver effektiv oplæring

 
For tiden får vi mange henvendelser fra virksomheder i life science, som har brug for at træne deres mange nyansatte operatører. Virksomhederne efterspørger effektive kurser, hvor operatørerne får den indledende undervisning i GMP.

De nye operatører skal lære, hvad det vil sige at arbejde i forhold til GMP-reglerne, hvad et godt GMP-mindset er og for nogle, hvad det betyder at arbejde med fremstilling af sterile lægemidler. Vores fokus er at give de nye operatører grundig introduktion til begreber og lovgivning og samtidig give dem forståelsen for ”hvorfor”. Det skal sikre, at de forstår nødvendigheden af at være i compliance, når man arbejder i life science. Dette øger motivationen og gør dem klar til at modtage træning on-site efterfølgende. Det gør vi via forskellige øvelser, spil, quiz’er og dialoger.

Virksomheder spørger også, om vi har gode øvelser til træneren, som skal udføre en effektiv sidemandsoplæring af de nye kollegaer. Derfor har vi udviklet tre nye kurser målrettet operatørgruppen, som vi glæder os til at tilbyde i 2023.

Kom på kurser målrettet operatører i 2023

Grundlæggende GMP for nye operatører

To dage, der gør dig klar til at arbejde efter GMP-reglerne og giver dig en god forståelse af, hvilke krav der er til dig. Samtidig forstår du det mindset, det kræver at arbejde i en lægemiddelproduktion.

Kurset udbydes på flere datoer i 2023. Det første kursus er 20. – 21. februar.
Læs mere om kurset
 

Introduktion til fremstilling af sterile lægemidler til operatører

På to dage får du et grundlæggende kendskab til de gældende GMP-regler for fremstilling af sterile lægemidler, og hvordan virksomheder arbejder med reglerne i praksis. Du lærer, hvordan du har en god aseptisk adfærd.

Kurset udbydes på flere datoer i 2023. Det første kursus er 23. – 24. februar.
Læs mere om kurset
 

Train the trainer

Mange nye medarbejdere i en produktion kræver at man har muligheden for at sikre en effektiv sidemandsoplæring. På dette to-dages kursus øver vi en afprøvet oplærings-metodik i life science, så du kan træne kollegaer hurtigt og effektivt.

Kurset udbydes på flere datoer i 2023. Det første kursus er 28. februar – 1. marts.
Læs mere om kurset
AMU-kurser i 2023
 
Vi tilbyder selvfølgelig fortsat AMU-kurser til operatører i life science. Læs om AMU-kurserne her

Nyt kursus og et nyt på vej

– til den erfarne operatør

Steril Brush-up, Steril 3

På kurset får du en genopfriskning af kravene og ”the why” i relation til fremstilling af sterile lægemidler og aseptisk adfærd. Kurset varer to dage og er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har praktisk erfaring med aseptisk produktion, og som ikke har været på AMU-kurserne Steril 1 eller 2 indenfor de sidste 2 år.
Læs mere om kurset
 

Brug af feedback i steril adfærd – et nyt kursus er på vej

I en produktion, som er defineret af instruktioner, er der stort behov for at kunne give hinanden feedback for at sikre korrekt adfærd hele tiden. Vi er ved at designe et AMU-kursus, hvor deltagerne forstår kvaliteten af, at give konstruktiv feedback og lærer, hvordan den gives bedst.
 
Kurset er under udvikling og bliver udbudt i 2023.
 
 

Kontakt for information

Elizabeth Ruelykke
Kursuskoordinator

+45 48 20 62 64