Start året med kursus
Kurser til life science
 

Kom godt fra start i det nye år

 
I januar tilbyder Pharmakon to kurser til dig, der arbejder i life science. De har, som på alle Pharmakons kurser, et stort element af tips og tricks fra underviserne og lærerig erfaringsudveksling mellem deltagerne på kurserne. Underviserne på begge kurser er alle eksperter fra life science.

GDP-udfordringer i praksis

På kurset får du som erfaren medarbejder mulighed for at udveksle problemstillinger med andre kursister, der har erfaring med GDP samt med de erfarne undervisere. Med udgangspunkt i cases baseret på erfaringer fra hverdagen diskuterer vi, hvordan de daglige GDP-udfordringer kan håndteres.
 
På kurset underviser 
Kiki Atting Andersen, Senior Quality Specialist & Consultant hos Kon-Kiki Pharma ApS
Sandra Brorson Stendal, Head of License to Operate, QRP hos Roche A/S
 
Kursusdato: 11. januar
Læs mere om kurset
 

Mikrobiologisk QC

Med udgangspunkt i myndighedernes krav lærer du, hvad der skal til for at udføre den mikrobiologiske kontrol af lægemidler. Eksperterne deler deres tips og tricks, så du har praktiske anvisninger til at komme i gang med at løse eventuelle udfordringer i din hverdag.
 
På kurset underviser
Daniel Larsen, Senior Manager hos Bavarian Nordic A/S
Lene Blicher Olesen, Senior consultant hos AlfaNordic/Niras
Peter Annel, Specialist hos Novo Nordisk A/S
 
Kursusdato: 23. – 24. januar
Læs mere om kurset
 

Velkommen til Louise

 
Vi er utrolig glade for at byde velkommen til Louise Schou Petersen, som du fremover kan møde som underviser på Pharmakons kurser til life science.
 
Louise har 8 års erfaring fra life science og har senest været procesansvarlig for produktion af hjælpestoffer hos AGC Biologics A/S. Louise har tidligere været ansat hos Novo Nordisk og Xellia, hvor hun bl.a. har arbejdet med miljømonitorering, aseptisk adfærd, rengøring, ændringer og CAPA.
 
Louise har masser af undervisningserfaring og glæder sig meget til at møde kommende kursister.
 
 
 

Kontakt for information

Mette Rotne
Uddannelseschef

+45 34 42 68 80