Kurser til din nye kollega i life science
Kurser til life science
 

Mange nye kollegaer i life science

 
I øjeblikket og i den kommende tid vil mange få nyt job i life science. Vi skal blot kigge på LinkedIn for at forstå, hvilken kæmpe rekrutteringsproces der er i gang. Det er dejligt, men kan samtidig være en udfordring, at få alle de nye medarbejdere godt introduceret til arbejdet i life science.

En del af onboardingen er at give medarbejderne en god og grundig forståelse for, hvilke krav der stilles til fremstilling af lægemidler.

I dette nyhedsbrev sætter jeg fokus på kurser, som er målrettet den gode start for den nye medarbejder.

Grundlæggende GMP

… giver et grundigt indblik i GMP-reglerne. Efter kurset ved du, hvad det vil sige at arbejde efter GMP-reglerne, og du forstår det mindset, det kræver at fremstille sikre lægemidler.
 
Kurset varer 2 dage og afholdes næste gang den 2. – 3. februar 2023.
Læs mere om kurset

Basic GMP

… er den engelske udgave af Grundlæggende GMP.
 
Kurset afholdes første gang den 22. – 23. november 2023.
Læs mere om kurset

God dokumentationspraksis

… lærer dig, hvordan du korrekt udfylder dokumentation, og giver dig kendskab til reglerne for at rette fejl. Efter kurset kender du myndighedernes krav til dokumentation, og du forstår vigtigheden af sporbarhed.
 
Kurset er et online halvdags kursus den 27. februar 2023.
Læs mere om kurset

Grundlæggende GMP for nye operatører

… gør dig klar til at arbejde efter GMP-reglerne, og du vil forstå, hvilke krav der er til dig, som arbejder i produktionen. Samtidig forstår du, hvad det kræver at fremstille sikre lægemidler. Kurset er målrettet den nye operatør i en lægemiddelfremstilling.
 
Kurset er et to dages kursus og afholdes næste gang den 20. – 21. februar 2023.
Læs mere om kurset

GDP 1 – grundlæggende

 … præsenterer grundelementerne og filosofien bag GDP, så du kan anvende reglerne i praksis og dermed sikre, at lægemidlerne forbliver i den lovlige forsynskæde.
 
Kurset varer en dag og afholdes næste gang den 8. marts 2023.
Læs mere om kurset
 
 

Kontakt for mere information

Mette Rotne
Uddannelseschef

+45 34 42 68 80
 
 
 
 

Uafhængig af tid og sted

Vores e-læringer om GMP eller GDP kan også være en god start for den nye medarbejder, inden de har mulighed for at deltage på et kursus. E-læringer kan måske endda sendes ud til de nye medarbejdere inden starten på job?
 
Med e-læringerne uddybes emnet med både myndighedskrav og praktiske eksempler.
 
Det er muligt at købe en enkelt adgang ved personlig bestilling, og det er muligt at købe et virksomhedsabonnement, hvor virksomheden råder over et antal adgange, som kan sendes til relevante medarbejdere.
 
 
 
 

Vil du vide mere om e-læringer

Kirsten Holme
Afdelingsleder

+45 48 20 62 75