Tak for året der gik
Se e-mailen i din browser
 
 
Kære Læser
 
Først og fremmest vil jeg gerne bruge anledningen til at sige tak for året, der gik. Et år der på ingen måde har været som tidligere år.

Måske husker du, at meget var lukket ned i januar og februar måned pga. af corona. Så kom foråret og sommeren med mange glade gæster, der prioriterede at være sammen. Gæster der tydeligt havde et behov for igen at mødes, og hvor vi fik lov til at være rammerne for fornyet læring, madoplevelser og socialt samvær.

Det betyder, at 2022 endte med at blive et rekordår til trods for den hårde start på året. Som nonprofit konferencecenter kan vi derfor igen bidrage til Pharmakons forskningsafdeling, så nye og vigtige projekter til sikker og effektiv brug af medicin kan udvikles. Det er vi stolte af.

I 2022 blev vi tilmed nomineret til Årets Konferencecenter 2022. Den nominering er vi også stolte af, da det nemlig er dig som gæst og dine tilbagemeldinger, der resulterer i nomineringen. Hele teamet på Pharmakon Konferencecenter gør sig hver dag umage for at give særlige mødeoplevelser, og så er det naturligvis dejligt, når det anerkendes

På vegne af hele teamet på Pharmakon Konferencecenter vil jeg hermed benytte lejligheden til at takke for det gode samarbejde i 2022. Vi glæder os til at byde dig velkommen i 2023.

Glædelig jul og godt nytår.
 
Lene Schade Poulsen
Centerchef