Læs her om de nye kurser
Kurser til life science
 

Kom på nye kurser i 2023

 
Planlægningen af Pharmakons kurser i 2023 har længe været i gang, og det har indtil videre resulteret i otte nyudviklede kurser.
 
Mange af kurserne er udviklet af vores dygtige eksterne samarbejdspartnere, som qua deres hverdag i life science ser et behov for nye kurser med andet indhold. Andre kurser har Pharmakons egne undervisere udviklet på baggrund af tilbagemeldinger fra kursister og sparringspartnere i life science, der ser behov på baggrund af konkrete udfordringer i det kommende år.

Herunder finder du de nyudviklede kurser, som du allerede kan tilmelde dig. Derudover har vi flere nye kurser på tegnebrættet, som følger i 2023.
 
 
I en travl hverdag med mange nye medarbejdere kan det være svært at undvære personalet. Derfor har vi også udviklet nedenstående to koncentrerede introduktionskurser til operatører. På 2 x 2 dage giver vi operatørerne en introduktion til GMP og en introduktion til fremstilling af sterile lægemidler. Udbyttet svarer til AMU-kurserne: Medicinalindustriel produktion, GMP1 og Fremstilling af sterile lægemidler, Steril 1, som er 5 dages kurser.  

Steril Brush-up, Steril 3 (AMU-kursus)

Vi har længe ønsket et brush-up kursus for alle operatører, der arbejder med aseptisk produktion af lægemidler. Det er nu muligt, at den erfarne operatør kan få genopfrisket baggrunden for kravene til fremstilling af sterile lægemidler.
 
 
 

Glædelig jul og godt nytår

 
Først og fremmest tak, fordi du modtager dette nyhedsbrev – vi bestræber os på at informere om relevante emner og modtager gerne input til indhold.

Vi glæder os til at se dig i 2023 og ønsker dig en glædelig jul og godt nytår.
 
 
 
 
 

Kontakt for mere information

Mette Rotne
Uddannelseschef

+45 34 42 68 80