Farvel til Lene og goddag til Annemette
 
 
 
Kære Læser
 
Lene Schade Poulsen slutter sit arbejdsliv den 1. april efter knap 35 år på Pharmakon.

”Det er en vemodig følelse, men samtidig glæder jeg mig til en ny epoke i mit liv. Jeg har haft et fantastisk arbejdsliv, som jeg ser tilbage på med taknemmelighed”, siger Lene Schade Poulsen og fortsætter, jeg startede i en nyoprettet stilling, hvor opgaven var at vende et internt uddannelsescenter til et professionelt konferencecenter, der kunne klare sig på konferencemarked.

Jeg syntes, vi er lykkes. Høj medarbejdertilfredshed og høj gæstetilfredshed har altid være vigtig for mig og hænger omtvisteligt sammen. I 2002 blev vi kåret til Årets konferencecenter, og er siden nomineret 8 gange og heraf 4 gange i løbet af de sidste 5 år. Tak til hele mit team for opbakning og engagement, uden dem var det ikke lykkes. Jeg overlader trygt roret til Annemette Noer.
 
Vi er glade for at kunne byde Annemette Noer velkommen som Pharmakon Konferencecenters nye direktør.

Annemette Noer kommer med en solid baggrund med mere end 25 år i branchen, hvor hun blandt andet har været mødecenterchef for IDA´s mødecenter og haft ansvaret for Novo Nordisk konferencecentre i over 15 år.
 
”Jeg glæder mig meget til at overtage stafetten efter Lene og har stor respekt for det kæmpe arbejde, som Lene har stået i spidsen for. Jeg glæder mig til at forsætte rejsen med teamet, hvor vi sammen arbejder for at skabe fantastiske gæsteoplevelser” siger Annemette Noer.