Få dokumentation på operatørernes GMP-træning
Kurser til life science
 
Der er stort fokus på god træning af medarbejdere i life science. Og enhver, der har sin daglige gang i life science, ved at alt skal dokumenteres, herunder den træning, som medarbejderen får. Derfor dokumenteres alle Pharmakons kurser med et kursusbevis, som deltageren får efter endt kursus.
 
Til operatører tilbyder vi AMU-kurser på forskellige niveauer:
 
På vores hjemmeside finder du flere AMU-kurser til operatørerne
 
Der gives tilskud til alle AMU-kurser, og derfor ønsker Børne- og Undervisningsministeriet, at kurserne evalueres, så kvaliteten sikres. Evalueringerne samles i et overblik, der kaldes ”vis kvalitet”.
 
Og vi er meget stolte af vores kursers evalueringerne fra første kvartal 2023, som viser, at Pharmakon ligger som den bedste i kategorien ”Lærerens præsentation (9,7 ud af 10)” og ”Undervisningens form og indhold (9,7 ud af 10)”. Resultaterne er på baggrund af evalueringer fra 96 % af Pharmakons AMU-kursister. Det er vi meget stolte af.
 
Er det svært at undvære medarbejderne i flere uger og ønsker du, at I bruger mindre tid på grundlæggende operatør-kurser, så tilbyder vi også kurser til operatører, som ikke er i AMU-regi. Disse har samme undervisere og relevante indhold som AMU-kurserne og designet til at kunne gennemføres på kortere tid.
Grundlæggende GMP for nye operatører
Kurset gør dig klar til at arbejde efter GMP-reglerne, og du vil forstå, hvilke krav der er til dig, som skal arbejde i produktionen. Samtidig forstår du det mindset, det kræver at fremstille sikre lægemidler.
 
Kursusafholdelse: 2. – 3. oktober
Læs mere
Introduktion til fremstilling af sterile lægemidler til operatører
Kurset gør dig klar til at arbejde efter myndighedskravene, og du vil forstå, hvilke krav der er til dig, som skal arbejde i en aseptisk produktion. Samtidig forstår du det mindset, det kræver at fremstille sterile lægemidler.
 
Kursusafholdelse: 28. – 29. september 
Læs mere
Du finder mere information om alle kurserne på Pharmakons hjemmeside
 
 
 
Kontakt Elizabeth for mere information
 
 
Elizabeth Ruelykke
Kursuskoordinator
 
+45 48 20 62 64
erk@pharmakon.dk
 
OBS vi søger undervisere læs mere