Kurser, der giver en god introduktion til life science
Kurser til life science
 

Har du fået en ny kollega?

 
Det spørgsmål er der mange i life science, der kan svare ja til.

Kommer din nye kollega fra en ikke-GMP styret hverdag, kan det være overvældende at forstå baggrunden for alle krav og regler i life science. Udover, at din nye kollega skal forholde sig til nyt job, nye kollegaer og nye rutiner, så er der utrolig mange nye begreber og måder at arbejde på i en GMP reguleret hverdag.

Og det er præcis årsagen til, at dette nyhedsbrev er dedikeret til kurser målrettet den nye kollega, der skal introduceres til life science.
Grundlæggende GMP
Målrettet nye teknikere, akademikere og ledere i en produktionsafdeling eller i QA og QC.
Kurset betyder blandt andet, at du kender GMP-reglerne og kan efterleve dem i dit arbejde, at du kan medvirke til kvalitetssikring i din virksomhed, at du ved, hvordan personalets mindset og dokumentation er med til at sikre lægemidlers kvalitet.
 
Kursusafholdelse: 20. – 21. november 2023
Læs mere om kurset
Grundlæggende GMP for nye operatører
Er designet til nye operatører i en GMP-reguleret produktion. 
Kurset bevirker, at du oplever, at reglerne giver mening, at du har styr på krav til lokaler og indretning, at du kender til god produktionshygiejne, og at du lærer hvordan og hvornår, du dokumenterer.
 
Kursusafholdelse: 2. – 3. oktober 2023
Læs mere om kurset
GDP 1 – grundlæggende
Retter sig mod nye medarbejdere involveret med modtagelse, opbevaring og levering af lægemidler.
Kursets udbytte er, at du forstår GDP-reglerne og anvender dem i praksis, at du bidrager med input ved selvinspektion, og at du kender til krav til opbevaring og distribution af lægemidler.
 
Kursusafholdelse: 23. august 2023
Læs mere om kurset
Introduktion til kvalificering og validering
Er til dig, der deltager i eller omkring kvalificerings- og valideringsaktiviteter i fremstilling af lægemidler.
Kurset medfører, at du forstår sammenhængen mellem kvalificeringsfaserne og dokumentation, at du kan deltage som tester i kvalificering og validering i din virksomhed, og at du kan bidrage med håndgribelige tips og tricks.
 
Kursusafholdelse: 13. september 2023
Læs mere om kurset
Er der brug for en hurtig introduktion, så kan e-læringerne GMP-krav og GDP give det. Disse er uafhængige af tid og sted. Læs mere om e-læringer.
 
Se evt. et uddrag fra e-læringen GMP-krav her og vurder, om det rammer niveauet for din nye kollega.
Kursus til dig, der træner dine nye kollegaer
For at sikre en afprøvet effektiv sidemandsoplæring internt, så kan den interne træner med fordel deltage i kurset Train the trainer.
 
Kurset giver dig en metode til systematisk at tilrettelægge og gennemføre træning samt værktøjer til at skabe den gode træning og udvikler dig selv personligt som træner. På kurset afprøver du metode og værktøjer på din egen proces/opgave.
 
Kursusafholdelse: 5. – 6. oktober 2023
Læs mere om kurset
Læs mere om alle kurserne på pharmakon.dk, hvor du finder mange andre kurser målrettet life science. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kurserne.

Glæder mig til at se dig på Pharmakon
Mette Rotne
 
 

For mere information, kontakt

 
Mette Rotne
Uddannelseschef
 
+45 31 42 68 80
mr@pharmakon.dk