Se, en blandet buket af mulige nye kompetencer til dig
Kurser til life science
 

Altid nye kurser

 
Vi arbejder benhårdt på at tilbyde de kurser, som du i life science har brug for. Heldigvis har vi mange gode samarbejdspartnere, som er specialister hver på deres område. Og de foreslår gerne nye emner, som de oplever, der er behov for. Og vi siger sjældent nej til at teste, om kurset rammer et behov.

Her kan du læse en kort beskrivelse af de nyeste kurser – og er de interessante for dig, så læs mere og tilmeld dig på linket under hvert kursus.
Med dette kursus får du en solid forståelse af ISO 13485 og kvalitetsstyringssystemer for medicinsk udstyr. Du vil udvikle færdigheder til at navigere effektivt i ISO 13485. Dette betyder, at du ved, hvor du skal kigge i standarden, og hvordan du anvender dens principper i praktiske situationer. Dette kan føre til forbedrede processer, færre fejl og bedre beslutningstagning i din arbejdssituation. Kurset afholdes på engelsk.
 
Kursusafholdelse: 12. – 13. december 2023
Læs mere
Dette kursus giver dig den nødvendige ekspertise til at lede vellykkede ISO 13485-audits inden for medicinsk udstyr. På bare 4 dage bliver du guidet gennem hele auditprocessen fra start til opfølgning, og du kan efterfølgende sikre overensstemmelse, kvalitetsforbedringer og virksomhedens præstation. Kurset afholdes på engelsk.
 
Kursusafholdelse: 30. april – 3. maj 2024  
Læs mere
Efter kurset forstår du designkontrolprocessen og dens afgørende betydning i udviklingen af medicinsk udstyr herunder, hvordan designkontrol relaterer sig til andre udviklingsprocesser som risikostyring. På kurset får du også indsigt i, hvorfor designkontrol er afgørende set fra et reguleringsperspektiv. Kurset afholdes på engelsk.
 
Kursusafholdelse: 30. november 2023
Læs mere
På kurset gennemgår vi sammenhængen mellem kvalificeringsfaser, dokumentation og kvalificeringstests med håndgribelige tips og tricks til processerne. Det betyder, at du får styr på kvalificeringsbegreberne, at du kender rækkefølgen på faserne og forstår afhængighederne og at du kan indgå i kvalificerings- og valideringsaktiviteter som tester eller dokument-reviewer.
 
Kursusafholdelse: Kursus er afholdt 13. september, ny dato i 2024 følger. 
Læs mere
På kurset gennemgår vi, hvordan vi kan bruge feedback og god kommunikation til at fastholde god adfærd i produktionen, så vi samlet set opnår bedst mulige kvalitet i arbejdet. Kurset giver dig en øget bevidsthed om hensigtsmæssig adfærd i forbindelse med at arbejde med steril produktion. I kan med fordel være flere fra samme team, der deltager.
 
Kursusafholdelse: 26. – 27. februar 2024 
Læs mere
Gratis gå hjem-møde om brugen af mixed reality
 
Er du nysgerrig på, hvordan nye metoder kan optimere træning i GMP miljø?

Så få et indblik i, hvordan mixed reality kan løfte træningsudbyttet, så flere medarbejdere får samme effektive træning og dermed bliver klar til job på kortere tid.
 
Torsdag den 9. november 2023 kl. 17.00 – 19.00
Program:
  • Velkomst v. Kirsten Holme, Pharmakon
  • Præsentation af Mixed reality ved NNIT inkl. demonstration
  • Netværk og tapas
Tilmeld dig på hjemmesiden
 
Kontakt Andreas ved spørgsmål til kurser og gå-hjem møder
 
 
Andreas Goldschadt
Kursuskoordinator
 
+45 31 42 62 63
ag@pharmakon.dk