Fokus på kvalitetssikring: Kurser i Procesvalidering og Kvalificering af udstyr
Kurser til life science
 

Høj kvalitet og compliance i life science

 
Kvalificering af udstyr er en vigtig forudsætning for procesvalidering. Først når udstyret er korrekt kvalificeret, kan du være sikker på, at processen kan udføres pålideligt og gentagne gange. Begge koncepter har til formål at sikre, at produktionsprocessen er i kontrol, og at produkterne er af konsistent høj kvalitet.

Læs her om kurserne "Kvalificering af udstyr" og "Procesvalidering" der giver dig den nødvendige viden og de praktiske færdigheder til at navigere i komplekse udfordringer inden for validering.
 

Få styr på kvalificering og lovgivningsmæssige krav på kun to dage

 
Er du klar til at dykke ned i verdenen af udstyrskvalificering? Søger du den nødvendige ekspertise for at sikre, at dit udstyr er i overensstemmelse med de gældende krav? Så er vores kursus i Kvalificering af udstyr det, du har brug for.

På kurset får du en grundig forståelse af, hvad kvalificering indebærer, og hvordan det gælder for forskellige typer udstyr. Vores erfarne eksperter vil guide dig gennem vigtige begreber og dele deres praktiske erfaringer med dig. På kun to intensive dage vil du opnå et overblik over kvalificering og kravene, der følger med, så du kan tackle udfordringerne ved kvalificering af dit udstyr.

Kurset giver dig:
  • Ekspertise fra praktikere: Vores undervisere har hands-on erfaring med udstyr og deler deres viden om kvalificering på en letforståelig måde.
  • Praktiske eksempler: Du vil få mulighed for at arbejde med konkrete eksempler og case-studier, der giver dig praktisk erfaring.
  • Fuldt overblik: Vi dækker hele kvalificeringsprocessen, fra begyndelse til slutning, så du kan føle dig sikker i din evne til at kvalificere udstyr.
  • Compliance: Du får overblik over de lovgivningsmæssige krav for udstyrskvalificering og lære, hvordan du kan overholde dem i praksis.
8. – 9. november 2023
20. – 21. marts 2024
6. – 7. november 2024
Læs mere
 
 
 

Få overblik over procesvalidering med en risikobaseret tilgang og kontrolstrategi

 
Ønsker du at få dybere indsigt i procesvalidering og lære at kontrollere dine processer på en effektiv måde? Søger du inspiration til at implementere risikobaserede tilgange og udvikle en solid kontrolstrategi? Så er vores Procesvalideringskursus det perfekte valg for dig.

På kurset opnår du forståelse af procesvalidering og dets rolle i at sikre, at dine processer kan producere lægemidler, der opfylder de højeste kvalitetskrav. Vi fokuserer på en risikobaseret tilgang og Quality by Design-principper for at hjælpe dig med at navigere gennem procesvalideringens udfordringer.

Kurset giver dig:
  • Kontrolstrategi: Lær at udvikle en solid kontrolstrategi baseret på risikobaseret tilgang og Quality Risk Management.
  • Procesvalidering i livscyklus: Forstå, hvordan procesvalidering skal håndteres gennem hele produktets levetid.
  • Statistiske metoder: Opnå færdigheder i brugen af statistiske værktøjer til løbende procesmonitorering.
  • Overholdelse af myndighedskrav: Få indsigt i kravene fra både EU og FDA til procesvalidering.
28. – 29. november 2023
Læs mere
Opnå klarhed om kvalificering og validering med e-læring
 
Denne e-læring viser, hvordan vi skelner mellem kvalificering og validering, selvom vi ofte bruger validering som en generel term.

E-læringen giver dig:
  • Forståelse for, hvorfor kvalificering og validering er afgørende, og hvordan denne viden anvendes.
  • Klarhed over, hvor de nødvendige myndighedskrav findes og hvor yderligere vejledning kan findes.
  • Viden om de generelle krav og går i dybden med de forskellige faser af kvalificering.
Læs mere
Hvis du også er ansvarlig for at sikre sporbarhed og dokumentation, anbefaler vi også vores e-læring "Valideringsdokumentation."
Har du tjekket kurset: Regulatorisk Life Cycle Management 12. – 13. oktober?

På kurset underviser 9 eksperter og sørger for at guide dig gennem EU’s variationsprocedurer, administrative ændringer, sikkerhedsopdateringer mv.
Læs mere
Læs mere om alle kurserne og tilmeld dig på hjemmesiden.
 
 
Kontakt Mette hvis du har spørgsmål til kurserne
 
 
Mette Rotne
Uddannelseschef
 
+45 31 42 68 80
mr@pharmakon.dk