Skal du nå årets sidste kompetenceløft, så find det her
Kurser til life science
 

Kom med på kursus

 
I dette nyhedsbrev giver vi dig overblikket over årets sidste kurser. Og til sidst vil vi gerne invitere dig til et spændende gratis gå hjem-møde.
 

Interesse i GMP

Årlig GMP – NYT (få pladser)
11. december
Få genopfrisket GMP-reglerne og hør om de nye GMP-krav, der er på vej. Vi stiller skarpt på dokumentation, sporbarhed, compliance i produktion og personalets GMP-mindset.  
Basic GMP – NYT
14. – 15. december
Det populære Grundlæggende GMP-kursus på engelsk. Få et indblik i GMP-reglerne og styr på kravene til personale, lokaler og udstyr samt dokumentation. Forstå det mindset, det kræver at fremstille sikre lægemidler.  

Interesse i produktion og kvalitetskontrol

Kvalificering af udstyr (få pladser)
8. – 9. november
Få svar på, hvad kvalificering er, og hvad det omfatter. Få styr på begreber og lær fra praktiske
erfaringer, så du efterfølgende kan kvalificere udstyr.  
 
Mikrobiologisk QC 20. – 21. november
Lær, hvad der skal til for at udføre den mikrobiologiske kontrol af lægemidler. Eksperter deler deres tips og tricks, så du har praktiske anvisninger til at komme i gang.  
Procesvalidering (få pladser)
28. – 29. november
Få overblik over procesvalidering, risikobaseret tilgang og design af produkt og proces. Bliv guidet gennem faserne for validering og løbende verificering i produktets levetid.  
 
Farmaceutiske vandsystemer i teori og praksis 5. – 7. december
Bliv opdateret indenfor projektering, validering, drift og vedligeholdelse af farmaceutiske vand- og rendampsystemer. Få den seneste viden og myndighedernes observationer.  

Interesse i kvalitetssystem

Root cause analyse 13. november
Få værktøjer til en systematisk fremgangsmåde, så du kommer hele vejen rundt om problemstillingen og undgår at fejl sker igen.  
 
Risikostyring i GMP og GDP
(få pladser) 10. november
Få indblik i krav og forventninger samt fordele ved at bruge risikostyring (QRM), når to eksperter gennemgår teori og relevante problemstillinger.
CAPA 14. november
Forstå værdien af og lær at planlægge CAPA (Corrective Action and Preventive Action, så du sikrer opfølgning og forbedringer i produktets livscyklus.  
 
QP – Qualified Person (fuldt booket)
23. – 24. november
Få styr på QP’ens ansvar og hverdagens QP-dilemmaer og bliv opdateret på seneste nyt indenfor EU-GMP-reglerne med mulighed for at gå i dybden med udvalgte emner.  

Interesse i GDP

Bliv skarp på, hvad en audit af transportøren indebærer. Hør, hvad Lægemiddelstyrelsen forventer og har erfaret fra GDP-inspektioner.
Diskuter de daglige udfordringer i forbindelse med implementering, efterlevelse og vedligehold af GDP-reglerne. Kurset er til dig, der er erfaren GDP-medarbejder.  

Interesse i medical device

Få indsigt i de vigtigste krav til etablering og vedligeholdelse af kompatible systemer og processer, og dermed et stærkt grundlag for at forstå ISO 13485.
 
 
 
 
 
Kontakt Andreas for information om kurser og gå hjem-møde
 
 
Andreas Goldschadt
Kursuskoordinator
 
+45 31 20 62 63
ag@pharmakon.dk