Nefrologi – Klinisk videreuddannelse for Farmaceuter
 
 
pharmakon.dk
 
Artikel

Lær om nyresygdomme fra eksperter

 
Er du en klinisk farmaceut, der brænder for at nørde i nyresygdomme og ønsker at forbedre dine færdigheder i udredning og behandling?

Så er "Den Nyresyge Patient" skræddersyet til dig.

Dette kursus er din nøgle til at mestre de komplekse udfordringer inden for nyrefunktion, sygdomme og urinvejssygdomme. Vores erfarne eksperter guider dig igennem en intensiv to-dages rejse, hvor du vil opnå ekspertise og uundværlig viden om nyresygdomme og relaterede områder.

Højdepunkter

 
Dybdegående forståelse
Lær alt om nyrefysiologi, funktion og udredning af nyresygdomme. Vi vil hjælpe dig med at mestre måling og vurdering af nyrefunktion samt tolkning af laboratorieundersøgelser.
 
Behandlingsmæssig ekspertise
Vores erfarne undervisere vil guide dig gennem behandlingsprincipper, inklusive behandling af grundsygdomme, progressionshæmmende behandling og renoprotektion. Du vil blive rustet til at forstå de vigtige beslutninger i behandlingen af nyresyge patienter.
 
Dialyse og transplantation
Få en omfattende forståelse af dialyseformer og erstatningsterapi fra vores dedikerede sygeplejersker. Dyk ned i transplantation og immunosuppression med vores underviser, læge Kjeld Erik Otte.
 
Praktisk perspektiv
Oplev en spændende session med en ægte patienthistorie delt af Gitte Schultz. Dette giver dig værdifulde indsigter fra virkeligheden og forbedrer din praktiske forståelse.
 
Specialiseret viden
Udvid din viden om sekundær hypertension, renal anæmi, calcium-fosfat-stofskiftet og behandlingsprincipper ved urinvejssygdomme og urologispecifikke farmaka.
 
Farmakokinetik og compliance
Lær at vurdere nyrefunktion og dosere renale risikolægemidler med Klinisk farmaceut, post.doc. ph.d. Morten Baltzer Houlind.  Forstå, hvordan du kan optimere behandlingen og forbedre patienternes compliance.
 
Netværk og evaluering
Udveksl erfaringer og viden med dine kolleger og eksperter inden for området. Slut kurset med en dybdegående evaluering og afrunding for at sikre, at du er klar til at anvende din nye viden i praksis.
 

Praktisk info

Dato og tid
Mandag den 15. januar 2024: Kl. 09.30 – 17.30
Tirsdag den 16. januar 2024: Kl. 08.30 – 17.00
 
Sted
Sygehus Lillebælt
Se detaljeret program og tilmeld dig
 

Kontakt

Lærke Poulsen
Afdelingsleder, cand.pharm.
48 20 62 91