Få inspiration til dit næste kursus
Kurser til life science
 
 

TAK

 
Lige om lidt springer vi ind i 2024. Vi kan se tilbage på 2023 med stor taknemmelighed over aktive kursister, fine evalueringer og stor efterspørgsel på kurser til life science. Vi kan glæde dig med, at vi har flere nye kurser på programmet næste år.
 
Tak, fordi du har valgt at abonnere på vores nyhedsbrev – måske har du kollegaer, som også kunne have glæde af at læse det, så de ligeledes kan få nyheder om relevante kurser direkte i deres mailboks?
 
 
 
Kommende kurser
Vi kan se, at mange allerede har planlagt deres næste kursus. Har du ikke nået det, så er der tid endnu. Herunder kan du se et udvalg af kursusmulighederne for den første tid i 2024.
Grundlæggende GMP
Kurset er til dig med et begrænset GMP-kendskab, som ønsker overblik over GMP-reglerne, og hvordan de efterleves i praksis.
 
Afholdes: 18. – 19. januar (få ledige pladser), 22. – 23. februar, 6. – 7. juni.
 
Variationer i tabletproduktion
Kurset er målrettet dig, der som akademiker arbejder med eller supporterer produktion og formulering af tabletter.
 
Afholdes: 22. – 24. januar.
 
Til dig, der er erfaren akademiker eller har erfaring med GMP indenfor fremstilling, kvalitetskontrol og kvalitetssikring af lægemidler. Også til dig, der vil genopfriske din GMP-viden.

Afholdes: 6. – 9. februar (udsolgt), 27. – 30. maj.
 
Kurset er målrettet nye eller nyligt ansatte medarbejdere, der beskæftiger sig med modtagelse, opbevaring og levering af lægemidler.
 
Afholdes: 7. februar (få pladser), 17. april.
 
Aseptisk adfærd for øvede
Kurset er til farmakonomer, laboranter og teknikere, der er involveret i og har kendskab til aseptisk arbejde ved arbejde i renrum. Kurset er også til supportfunktioner, der er tilknyttet aseptisk produktion.
 
Afholdes: 4. marts.
 
GDP 2 – kvalitetsstyring
Kurset er til dig, der er GDP-medarbejder, som er involveret i opbygning, implementering og vedligeholdelse af virksomhedens kvalitetssystem og har grundlæggende kendskab til GDP-reglerne.
 
Afholdes: 6. marts.
 
GMP – sidste nyt
Er du teknikere eller akademikere og har brug for en opdatering af implementerede og alle kommende ændringer i EU-GMP-lovgivningen, så skal du på dette kursus.
 
Afholdes: 7. marts
 
 
 
Vil du se alle kurserne i 2024, så finder du oversigten her.
 
Kontakt Andreas for information om kurserne
 
Kurser i virksomheden
Har du set, at vi lancerer et nyt koncept for kurser i virksomheder?
Du og dine kollegaer kan vælge mellem disse kurser:
Og så tager vi kurset under armen, og afholder det hvor det passer jer.  
Læs meget mere her.
 
 
 
E-læringer
Har du brug for en opdatering af konkret viden her og nu, så tjek e-læringerne.
 
Når du bestiller, har du adgang indenfor en arbejdsdag og kan gennemgå e-læringen når og hvor, du vil – i dit eget tempo. Du får naturligvis et testbevis efter gennemførelse
 
 Godt nytår fra os alle
 
 
Vi glæder os til at se dig i 2024.
 
Tilmeld til nyhedsbrevet
 
Send gerne dette nyhedsbrev videre til din nye kollega, så din kollega fremadover selv kan modtage relevante nyheder om Pharmakons kurser. Du kan altid se det seneste nyhedsbrev på hjemmesiden
 
Du kan tilmelde dig Pharmakon life science nyhedsbrevet her.