Læs også om Feedback- og kommunikationskursus for operatører
Kurser til life science
 
 

Brug feedback til at få en bedre adfærd i produktionen

 
Det er helt essentielt i en GMP-reguleret hverdag, at kolleger kan give feedback til hinanden, så uhensigtig adfærd kan ændres. Det er svært, men nødvendigt for at fastholde den korrekte kvalitet.
 
På et nyt AMU kursus er der sat fokus på, at deltageren får gode værktøjer til at give en kollega den konstruktive feedback. På kurset gennemgår vi, hvordan vi kan bruge feedback og god kommunikation til at få god adfærd i produktionen. Du lærer forskellige kommunikations- og læringsredskaber, så du står stærkere og undgår konflikter, når du kommenterer din kollegas adfærd i produktionen.
 
I sidste uge holdt vi to AMU kurser i feedback for operatører. Kursisterne var alle fra samme virksomhed og fik på to dage redskaber til at fastholde, udvikle og understøtte god kvalitet i en GMP-styret produktion ved hjælp af feedback og god kommunikation. Eller sagt på en anden måde: Metoder til at hjælpe kollegaen med at ændre adfærd, så vi får god kvalitet og samtidig beholder et godt arbejdsklima.
 
Nogle af evalueringerne efter kurset var:
  • ”Kurset var godt, fordi vi har fået en masse værktøjer til at give bedre feedback på vores arbejde.”
  • ”Underviseren var fin og præcis i sin undervisning. Hun viste stor forståelse for, at vi ikke alle er glade for rollespil.”
  • ”God undervisning med gode skift imellem undervisning og praktik.”
  • ”Jeg har fået indblik og værktøjer til at give bedre feedback og kommunikation på mit arbejde.”
  • ”Kompetent og relevant undervisning.”
Vi oplevede, at kursisterne gennem kurset gik fra udsagn som: ”Vi siger bare tingene, som de er – Svesken på disken” til at være mere omhyggelige og velovervejede, når der skal gives og modtages feedback.
 
Kurset varer to dage og er et AMU-kursus målrettet operatører.
 
Kursets titel er Fastholdelse af kvalitet i prod. underlagt GMP og næste kursus er 26. – 27. februar.
Læs mere og tilmeld dig her
 
 
 
Grundlæggende GMP ekstra kursus
 
 
 
Kontakt Elizabeth for information om kurserne
 
 
 
Elizabeth Ruelykke
Kursuskoordinator
 
+45 48 20 62 64
erk@pharmakon.dk
 
 
Tilmeld til nyhedsbrevet
 
Send gerne dette nyhedsbrev videre til din nye kollega, så din kollega fremadover selv kan modtage relevante nyheder om Pharmakons kurser. Du kan altid se det seneste nyhedsbrev på hjemmesiden
 
Du kan tilmelde dig Pharmakon life science nyhedsbrevet her.