Hør underviserne fortælle om samarbejdet
 
 
pharmakon.dk
 

Tværprofessionelt samarbejde mellem studerende

Se video
Hvordan og om hvad kan andre professioner samarbejde med apoteket for at forbedre medicinsikkerheden og styrke livskvaliteten hos multisyge borgere i forbindelse med overgange i sundhedsvæsenet?

Dette var udfordringen, som farmakonomstuderende og andre studerende fra Københavns Professionshøjskole (KP-studerende) skulle finde løsninger på ved at arbejde sammen og sparre med hinanden. Samarbejdet blev evalueret via en spørgeskemaundersøgelse blandt de studerende og en workshop med undervisere fra hhv. KP og farmakonomuddannelsen for at finde frem til, hvad de studerende fik ud af det tværprofessionelle forløb.

Resultaterne viser, at både farmakonomstuderende og KP-studerende lærte mere om deres egne og hinandens kompetencer, og hvordan disse kan komplementere hinanden i patientbehandlingen.

Du kan læse mere om det tværprofessionelle samarbejde mellem studerende (nyhedsbrev udsendt 29. maj 2024) og ellers har du nu muligheden for at få opsummeret resultaterne af Tina og Jytte fra Farmakonomuddannelsen i denne korte film (4 minutter).

Du er også velkommen til at læse vores artikel om emnet.
 
Læs artiklen